STIPENDIATEN WAGNERGENOOTSCHAP 2019

Het Wagnergenootschap heeft drie stipendiaten geselecteerd, die - mede op voorspraak van talentscout Peter van der Leeuw – de potentie hebben om zich in de toekomst aan de muziek van Richard Wagner te gaan wagen.

Het zijn: Helena Koonings (sopraan), Eva Kroon (mezzosopraan) en Frederik Bergman (bariton). Meer informatie over hen volgt.

Als aanmoediging om zich verder te verdiepen in het Wagner-repertoire zullen zij in augustus een aantal dagen te gast zijn bij de Bayreuther Festspiele.

Niet alleen zullen zij enkele Wagner-opera’s bezoeken, maar zullen zij ook aanwezig zijn bij het Internationale Stipendiaten concert en verdere activiteiten georganiseerd door de Richard-Wagner-Stipendienstiftung.